natuurlijke gezichtsverzorging mad hippie oil cleanser olie reiniger femke meijer

Mad Hippie gezichtsverzorging review: fijne basis onder je make-up

Afgelopen zomer stapte ik over op de prijswinnende 100% natuurlijke gezichtsverzorging van Mad Hippie en dit bevalt zo goed dat ik mijn ervaring met je deel. En in de video onderaan laat ik zien hoe ik de olie producten gebruik in combinatie met concealer.

Waarom Mad Hippie?

Na wat google’en op 100% natuurlijke gezichtsverzorging en oil cleansers kwam ik opeens uit op Mad Hippie. Een merk dat zich met niet alleen inzet voor een betere en gezondere huid, maar ook voor de planeet! Bovendien verpakken ze hun producten zoveel mogelijk in glas, wat weer beter is voor onze hormoonhuishouding en gebruiken ze de leukste illustraties. In Nederland kun je de producten van Mad Hippie kopen bij Bewustpuur.nl dus ik vroeg hen om advies.

Mijn Mad Hippie producten

Op aanraden van Bewust Puur ging ik ‘s ochtends en ‘s avonds vier producten gebruiken die je terug vindt op mijn Beauty faves pagina. Ik heb ze hieronder in de volgorde gezet waarop ik ze dagelijks gebruik:

Mad Hippie vitamine A serum

mad hippie natuurlijke gezichtsverzorging exfoliant exfolieert vitamine a

Dit serum kost €28,75 dit serum exfolieert de huid, verhoogt de celvernieuwing en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Best handig want het afgelopen jaar zag ik de rimpels in mijn gezicht toenemen. Dit product vind ik het allerlekkerste ruiken en geeft een tintelend gevoel. Zo geef je ook op mindere dagen nog wat sprankeling aan je dag 😉 Let op: je moet dit product in het begin om de dag gebruiken omdat het door de exfolierende werking soms voor gevoeligheid kan zorgen. Je gebruikt dit serum enkel in de avond.

Ingredienten vitamine A serum:

Deionized Water, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Potassium Cetyl Phosphate, Glycerin, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Dimethyl Isosorbide, Vitamin A (HPR:Hydroxypinacolone Retinoate), Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl Glycerin, Coconut Oil (Cocos Nucifera Oil), Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Citric Acid, Steam Distilled Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Oat Beta-Glucan, Phytoceramide (Soybean Palmitate), Acetyl Glucosamine

Mad Hippie vitamine C serum

Het vitamine c serum kost €29,50 en zou door de mix van antioxidanten rimpels en hyperpigmentatie verminderen. Dit serum is heel gemakkelijk uit te smeren en lijkt op het eind lichtelijk te plakken, maar het droog snel op zonder te plakken.

Ingrediënten vitamine C serum:

Water Deionized, Vitamin C (Sodium Ascorbyl Phosphate), Alkyl Benzoate, Vegetable Glycerin, Water, Glycerin, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Clary Sage (Salvia Sclarea), Grapefruit (Citrus Grandis), Hyaluronic acid, Amorphophallus Konjac Root Powder, Aloe Barbadensis Leaf, Vitamin E (Tocotrienol), Ferulic acid, Chamomile Flower Extract (Recutita Matricaria), Sodium Phytate, Xanthum Gum, Hydroxyethylcellulose

Mad Hippie antioxidant facial oil

De gezichtsolie van €21,75 helpt de verschijning van rimpels & hyperpigmentatie drastisch te verminderen en geeft mij eindelijk de hydratatie die mijn huid nodig heeft. Op gehaaste dagen gebruikte ik dit product ook zonder de serums vooraf te smeren.

Ingrediënten gezichtsolie:

Argan Oil (Argania Spinosa), Pomegranate Seed Oil (Punica Granatum), Sunflower Seed Oil (Helianthus Annuus), Cranberry Fruit Extract (Vaccinium Macrocarpon), Pomegranate Extract (Punica Granatum) , Blueberry Extact (Vaccinium Angustifolium), Strawberry Fruit Extract (Fragaria Vesca), Kiwi Extract (Actinidia Chinensis), Watermelon Fruit Extract (Citrullus Vulgaris), Grape Seed Extract (Vitis Vinifera), Raspberry Seed Extract (Rubus Idaeus), Camu Camu Fruit Extract (Myrciaria Dubia), Acai Fruit Extract (Euterpe Oleracea), Goji Extract (Lycium Barbarum), Sea Buckthorn Berry Extract (Hippophae Rhamnoides), Hemp Seed Extract (Cannabis Sativa), Broccoli Extract (Brassica Oleracea Italica), Sweet Orange Oil (Citrus Sinensis), Vitamin E (Tocopherol)

Mad Hippie cleansing oil

Een hele fijne olie reiniger van €15,65 voor je gezicht! Ik heb voorheen al geprobeerd om met plantaardige oliën zoals kokos en amandelolie makeup te verwijderen, maar dat werkte nooit heel prettig. Daarom gebruikte ik lange tijd alleen nog een reinigings-washand van Etos in combinatie met warm water. Maar nu gebruik ik dus met heel veel plezier deze cleanser!

Ingrediënten Mad Hippie cleansing oil:

Organic Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil (High Linoleic), Squalane (vegan), Organic Rosa Canina (Rose) Fruit Oil, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Organic Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Tocopherol, Camellia Sinensis (White Tea) Extract, Steam Distilled Citrus Aurantifolia Extract

Zo gebruik ik de Mad Hippie producten

In deze video laat ik (heel stil, want slapen de dochter) zien hoe ik de producten gebruik in combinatie met concealer.

Eindoordeel: zijn de Mad Hippie producten het waard?

Hier kan ik volmondig JA op zeggen. Het zijn niet de goedkoopste producten en ik had het geluk dat ik ze kreeg om te testen, maar wel de allerfijnste producten die ik tot nu toe heb gebruikt! Ik zou ze zelf dus zeker ‘opnieuw’ kopen. Deze combinatie van producten levert een heel boeket aan heerlijke geuren en sensaties op. Een hele fijne ervaring waarmee ik elke dag een verwen moment voor mezelf had, ondanks alle drukte en gekte van baby’s en verhuizingen.

Ik lees graag jouw ervaringen of opmerkingen hieronder.

Liefs!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email